KEFTEDES
GRÆSKE FRIKADELLER

   
Udskriv Side  
   
 
Ingredienser:
  • 500 gram hakket lammekød.
  • 1 1/2 dl mælk
  • 3/4 dl rasp
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 æg
  • saften og skal af 1/4 usprøjtet citron
  • 1 spsk. finthakket oregano eller 1 tsk. tørret
  • 1/2 spsk. frisk timian eller 1/2 tsk. tørret
  • 2 spsk. friskhakket persille
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

1: Hæld mælk over raspen, hak løg og hvidløg fint.

2: Rør kødet med samtlige ingredienser og lad farsen hvile koldt i en times tid.

3: Form farsen til små, runde frikadeller og steg dem lysebrune og sprøde i olie på en pande.

Server med brød og græsk salat til.

   
Udskriv Side  
   

All rights reserved © www.visit-samos.dk - webmaster