SAMOSA
MED SPINAT

   
Udskriv Side  
   
   
 
Ingredienser:
  • 1 pk. filodej
  • 1 finthakket løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 ps. frossen spinat
  • 325 g. feta
  • salt + peber
  • olie/friture til stegning

    Evt. lidt finthakkede gulerødder

Fremgangsmåde:

Svits løgene og til sidst den kogte spinat, og lad det stege i ca. 5 min. Lad det køle af. Tag en skål, pres hvidløgene. Smulder fetaen, og tilsæt salt og peber. Tilsæt det afkølede spinat og løg. Smag til. Del filodejen i 3 strimler på langs. Tag en skefuld fyld og lig i den ene ende, og fold så dejen fra den ene ende så den danner en trekant.

Koges i olie til de er gyldne.

   
Udskriv Side  
   

All rights reserved © www.visit-samos.dk - webmaster