STIFADO

   
Udskriv Side  
   
 
Ingredienser:
  • 1/2 aubergine i tern
  • 1/2 kg oksekød i tern
  • olivenolie til bruning
  • 2 fed hakket hvidløg
  • 2 tsk. spidskommen
  • 1 lille stang kanel
  • 2 dl rødvin
  • 1 dåse. hakkede tomater
  • 2 skiver økologisk citron
  • 2 dl oksebouillon
  • 150 gram perleløg
  • salt, sukker, peber
  • frisk mynte

Tilbehør: Kogte ris

Fremgangsmåde:

1: Skær aubergine i små tern, drys med salt, og lad dem trække 15 minutter. Dup med køkkenrulle, og rist dem 2-3 minutter i lidt olivenolie. Gem de ristede aubergine til senere.

2: Brun kødet grundigt og krydr med hvidløg og spidskommen. Tilsæt kanel, rødvin, tomater, citronskiver og bouillon, og lad det simre 1 time uden låg. Kom perleløg samt aubergine i tern ved, og kog i endnu 10 minutter, til kødet er mørt. Smag til med salt, lidt sukker og peber. Drys med frisk mynte og server kogte løse ris til.

   
Udskriv Side  
   

All rights reserved © www.visit-samos.dk - webmaster